Pjevačica Aleksandra Prijović sa svima je podijelila radosne vijesti.

Naime, pjevačica je objavila putem društvenih mreža da je ostvarila svoju najveću ulogu u životu prije pet mjeseci, a to je da je postala majka. -Napunili smo danas pet mjeseci. Tvoja te mama najviše voli. A, napisala je ona i stavila kao opis još i emotikon plavog srca. Podsjećanja radi, nedavno je Aleksandra Prijović pratiocima pokazala svoje vitko tijelo i zavidnu liniju samo nekoliko mjeseci nakon što se porodila, a društvene mreže su se usijale zbog njenog izgleda.

Gospođa Živojinović na najnovijim slikama pozira u kratkom šorcu, u kojem je istakla svoje duge noge, te u otvorenoj majičici, kojom je otkrila bujno poprsje i ravan stomak. Ispod slike su se redali komplimenti na račun toga kako pjevačica sada izgleda.

-Izgledaš kao da nisi rodila bebu nego kao da su ti je poklonili, Čestitam na vitkoj liniji, Bolje izgledaš nego prije, tek su neki od komentara koji samo pljušte ispod svake slike.

Prijovićka je inače ubrzo nakon porođaja otputovala zajedno sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim sinom u Monte Karlo, gdje su se odmarali nekoliko dana i uživali na luksuznoj destinaciji, a ona se nedugo nakon toga bacila na posao i izbacila nove pjesme za svoje fanove, koji sada željno iščekuju nove numere.