Folk zvijezda Lepa Brena ovih dana uveliko uživa sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem u krstarenju Jadranom.

Paparaco Srpskog telegrafa uhvatio ih je kada su pristali u Budvi svojom velelepnom jahtom, a očigledno pjevačica u samoj luci nije očekivala objektive. Naime, ona je uživala sa prijateljima i Bobom u bikiniju, dok ni gram šminke nije imala na licu, te je ovo rijetka prilika u kojoj su fanovi mogli da vide pjevačicu u prirodnom izdanju.

Boba i Brena već po tradiciji svakog ljeta plove Jadranom i obilaze najljepše plaže Hrvatskog i Crnogorskog primorja, a došli su ovaj put u Budvu da uživaju u čarima najpopularnijeg ljetovališta u Crnoj Gori gdje dolaze poznate ličnosti. Brena je očigledno bila nespremna za paparace, ali opuštena, pa je skinula naočare i ponosno pokazala nenašminkano lice. Ruku na srce, budući da je na pragu sedme decenije, pored propratnih znakova umora na licu i podočnjaka, Brena nije tako loše izgledala.

Ipak, nema toga što bi pored čuvenih dugih nogu stare Jugoslavije moglo da dođe u prvi plan. Nakon što su pristali jahtom u luku, pjevačica je navukla kaftan i krenula u šetnju s prijateljicama, a zadigla je haljinu u jednom trenu i pokazala da godine nikakvu ulogu ne igraju, bar kad su njene noge u pitanju.

Pored toga, ukoliko je suditi po prizoru pjevačice u bikiniju, može se vidjeti da se svojoj liniji i te kako posvetila, a mnoge mlađe koleginice mogle bi joj pozavidjeti na njoj. S druge strane, njen suprug Budvanskom rivijerom pak nije prodefilovao, nego je ostao da čeka suprugu na jahti s prijateljima.