Da li je ovo istina? Ana Korač se već nalazi u trećem mjesecu trudnoće, Davidova reakcija na ovoo je bila nevjerovatna,

  • Admin
  • July 26, 2019
  • Comments Off on Da li je ovo istina? Ana Korač se već nalazi u trećem mjesecu trudnoće, Davidova reakcija na ovoo je bila nevjerovatna,

– Ana je pred sami kraj rijalitja „Zadruge“ posumnjala ipak da je trudna jer joj je povremeno bilo mnogo muka i imala je velikupotrebu da spava. Ona je to ipak krila od ostalih ukućana rijalitjai  i nikome osim Davidu to nije govorila o tome kako se ona osjeća. Nekoliko dana po završetku tog rijalitija, otišla je kod svog dobrog ginekologa, koji je potvrdio te sumnje.

Utvrđeno je da je ona već u drugom stanju i to skoro dva čitava mjeseca i da je ostala trudna u tom rijalitiju – kazao je jedan izvor i otkriva potome daje Koraćeva poslije saznanja o trudnoći satima asmo plakala.I Ani i Davidu su emocije bile potpuno pomiješane. Daleko od toga da su pazili da do trudnoće te ne dođe, ali ni u najluđim snovima nisu mislili da će stvarno tada napraviti bebu. Nije im bilo svejedno kada su shvatili do čega je dovela njihova bezbrižnost. Ana je već u ordinaciji počela da plače i satima je poslije toga nije mogla da se smiri.