Da li se Muž od Tanje Savić liječi od droge? Ova vijest je svugdje odjenukla kao bomba, pogledajte šta je zapravo istina

  • Admin
  • July 9, 2019
  • Comments Off on Da li se Muž od Tanje Savić liječi od droge? Ova vijest je svugdje odjenukla kao bomba, pogledajte šta je zapravo istina

U pojedinim srbijanskim medijima je se danas pojavila informacija odnosno je osvanula vijest da je suprug Tanje Savić, Dušan Jovanačević, već nekoliko nedjelja na jednoj klinici gdje ljekari pomoću raznih vidova terapije pokušavaju da ga odviknu od droge.

– Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom ovoga. Riješićemo to na način na koji treba da se ovo riješi, rekli su iz pjevačicinog PR tima i negirali potome cijelu ovu priču:

– Naravno da ovo nije istina.

Podsjetimo, Tanja Savić sa suprugom Dušanom ima dva sina, ali bi željela još da dobiju i kćerkicu. Ona je više puta bez problema pred kamerama pričala o problemima koje ima  u braku i da je često prolazila kroz period velike patnje.

 

– Nije mi sjajno u braku mom, postoje mnogi problemi, ali ne volim da kukam mnogo. Svi imaju probleme samo to neko kaže, neko ne kaže . Uskoro baš snimam jednu novu pjesmu koja je kao  moja biografska, prava mnogo tužna ljubavna pjesma.