Desilo se nevjerovatno: Kraljevska kuća je prišla Novaku, Princ Vilijam i Kejt su ugledali njegovog sina- Trenutn svi pričaju o ovom susretu.

  • Admin
  • July 16, 2019
  • Comments Off on Desilo se nevjerovatno: Kraljevska kuća je prišla Novaku, Princ Vilijam i Kejt su ugledali njegovog sina- Trenutn svi pričaju o ovom susretu.

Novak Đoković je jučer pobijedio Federera, a nakon te pobjeda na Vimbldonu, kamer su snjimili jedan fantastičan prizor i dirljiv susret njega i njegovog 4  godišnjeg sina. Iz lože u dobro društvo djede i bake, mali je Stefan ugledao potome svog tatu. Nole je potome u prostorijma All Engladn Cluba svom umurno sinčiću prišao. Hvala sinko moj što si me čekao cijelo vrijeme da li si gladan, kući imaćes jednu dobru večeru, kazao je potome nježni Novak svom sinu i pritom ga je zagrlio.

Nole je najstariji sin majke Dijane i oca Srđana, a ima i dva mlađa brata, Marka i Đorđa, koji se takođe bave tenisom. U srećnom je braku sa dugogodišnjom devojkom Jelenom, devojački Ristić, sa kojom ima sina Stefana. Imaju i dva ljubimca: belog maltezera Pjera koji ima svoj tviter nalog i braon pudlicu.2001. godine Novak je bio prvak Evrope kao pojedinac, u paru i u ekipi. Sa reprezentacijom je došao do finala Dejvis kupa za juniore