EPIDEMIOLOZI U STRAHU, na jesen nas očekuje totalna KATASTROFA: Ukrstit će se OVE DVIJE STVARI, jezivo upozorenje odjeknulo u regionu!

  • Urednik
  • July 8, 2020
  • Comments Off on EPIDEMIOLOZI U STRAHU, na jesen nas očekuje totalna KATASTROFA: Ukrstit će se OVE DVIJE STVARI, jezivo upozorenje odjeknulo u regionu!

Ads

Prošlo je tačno sedam mjeseci otkako se pojavio prvi slučaj korona virusa u Wuhanu u Kini, a sve ono što su nam govorili o njemu i imali neke pretpostavke pokazale su se netačniom.
Čim se pojavuio odmah je klasificiran kao reporatorni virus koji je napao pluća, a ona najstrarija skupina ljudi proglašena je na najrizičnijom.

 

Ono što se očekivalo prema riječima naučnika jeste da će virus oslabiti dolaskom ljeta i visokih temperatura.
Međutim, svjedoci smo da se to nije dogodilo, nego da je naprotiv došlo do naglog povećanja broja zaraženih, a onda su naučnici shvatili da ne napada samo pluća nego i bubrege i druge ljudske organe.

Ads

Međutim, specijalist za zarazne bolesti Žarko Ranković je nedavno izjavio da postoji velika mogućnost da kada na jesen dođe do sezonske gripe da se dva virusa spioje što će rezultirati apokalipsom.

Ništa, nama ostaje da čekamo i da vidimo šta će biti, ali do tada ćemo biti odgovorni i nositi maske i poštovati naredbe koje su donesene.