Evo gdje je i kako bila Zerina bila tokom finale rijaltija “Zadruge”.: Rijaliti za nju postao je prošlost!

  • Admin
  • July 7, 2019
  • Comments Off on Evo gdje je i kako bila Zerina bila tokom finale rijaltija “Zadruge”.: Rijaliti za nju postao je prošlost!

Zerina Hećo je nakon svog izlazka iz rijalitija “Zadruge” počela pisanje svoje knjige, a planira izgleda i pjevačku karijeru. Ona je u Beogradu u drušstvu svog novog dečka koj ise zove Dade Glišića spremna da se pojavi na sceni i priredi velika iznenađenja. Ona se sinoć nije htijela pojaviti na finalnoj noći rijalitija Zadruge ali je ipak bila u Beogradu. Bila je sa svojim dečkom Dadom na jednom splavu i posvetila se svojim svim noćnim provodima.

Da podsetimo, Zerina je i ranije pričala o svom teškom detinjstvu bez oca i kako je njena majka teško podnela smrt muža i kako se borila kroz život za nju. Ona je tada otvorila dušu svojim drugarima iz vile “Parova”, te im je iskreno rekla da je njena majka radila za njih dve i da se iz tog razloga nije više udavala. Otac joj je poginuo u ratu, a očigledno je da je Zerina preživela jako teške trenutke, ali je naglasila da ju je sve to učinilo jačom.