Fitness model pokazao sve šta je imao i izazvao burnu reakciju svojih fanova: Koja bila poena ovog bikinija mnogi ga zovu “Goli Bikini”

  • Admin
  • July 8, 2019
  • Comments Off on Fitness model pokazao sve šta je imao i izazvao burnu reakciju svojih fanova: Koja bila poena ovog bikinija mnogi ga zovu “Goli Bikini”

Neobični fitnes model je naišao na podijeljene reakcije nakon što je na svom Instagram profilu kojeg prate gotovo više od 9,6 miliona ljudi podijella ovu fotografioju sa svojim bližnim fanovima. Tammy Hembrow je ostavila gotovo sve svoje pratitelja u velikom čudu sa njenom fotografijom u golom bikiniju, u kojem s na prvi pogleda izgleda kao da nedostaje bikiniju jedan komad. Mnogima fanovima od ove 23 godišnje mame sa dvoje djece iz Australije se ovo nije nešto posebno svidjelo.

” Koja je poenta ovog bikinija”, “Zašto ti imas djecu zašto”, “Ovo nije ni kupači čak”, tako su komentarisli par od zabrunitih njenih fanova i pratitelja. Drugi neki su bili još oštriji pa su bikini nazivali sa nekim vulgarnim i jeftinim stvarima” Kada su bikinij pretvorili u konac za zube?” bilo je par komentara od strane njenih fanova, naravno nekim se  i fanovima svidjela ova objava a večina je izazvala burne reakcije i to sa pravom