Haos je nastao u Beogradu: Ana Nikolić srušila auto od Raste koje vrijedi 100.000 eura- ovo je razlog zbog čega

  • Admin
  • July 15, 2019
  • Comments Off on Haos je nastao u Beogradu: Ana Nikolić srušila auto od Raste koje vrijedi 100.000 eura- ovo je razlog zbog čega

Ana Nikolić i Stefan Đurić koji se zoveRasta stavili su tačku skoro na svoj brak, a kako piše mnogi mediji pjevačica je tokom jedne njihove žustre rasprave upropastila zapravo kola bivšeg muža! Kako piše mediji, Ana Nikolić se, navodno, poverila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću upropastila luksuzni automobil u vrijednosti od 100.000 eura, tako što je ključevima ispisala neke ružne riječi na automobil, jer nije htio da joj se u pola noći javi na njen  mobilni telefon.

– Prema Rasti sam imala mnogo milosti. Njemu nisam upropastila auto, ali sam u pidžami u pola noći došla sa jedinm taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da li smo se tada mi zabavljali ili smo se bili tek vjenčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon – rekla je navodno pjevačica svojoj prijateljici. Kako se dalje navodi, šteta na automobilu je bila 5.000 evra. – Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumijeva.