Monika Ivkić i Haris Berković obradovali su fanove kada su objavili provokativan spot i duet koji nosi naziv Neću više da se krijem.

Pjesma je izazvala brojne reakcije i naišla je na mnoge komentare, ali se oko toga da li je ovim duetom nadmašio numere koje je Berković snimio sa djevojkom Radom Manojlović vodila najveća polemika. Iako Haris i Rada pokušavaju da svoju vezu ne eksponiraju zato što ne žele da se po medijima piše o njihovom privatnom životu, njihovi fanovi su istakli upravo to i ovaj put u prvi plan.

Ni Rada ovaj put nije mogla odoljeti pa je podijelila Harisov novi duet putem Instagrama i posve neočekivano prokomentarisala kratko uz ove riječi: Sretno, uživajte.  Označila je i Harisa pored toga, ali nije Moniku, a to je mnogima zapalo za oko.

Rada Manojlović je inače odlučila da se osami na neko vrijeme zato što joj se smučilo što o njenoj romansi sa Harisom i privatnom životu svi polemišu.

-Krenuvši od Harisa s kojim je neprestano rastavljaju, pa do prozivki zbog toga što je kupila novi automobil, njoj se sve smučilo. Stalno je pod lupom. Vodila je uvijek skroman život u odnosu na to kako joj žive kolege, gledala je uvijek samo svoj život, ali je neprestano na udaru pokvarenih osoba i zlih jezika, izjavio je Radin prijatelj za medije i dodao da se Rada više ne želi opterećavati, mada odlično zna od koga potiču dezinformacije, budući da ima puno ljubomornih koleginica.

Šuškalo se i da su se Haris i Rada tajno vjenčali, ali par još uvijek nije potvrdio ove informacije.

Preporučujemo
Loading..