HOROSKOP ZA PETAK 30.10. – Strelčevi imaju skrivene neprijatelje na poslu, Jarčevi upoznaju srodnu dušu!

  • Urednik
  • October 30, 2020
  • Comments Off on HOROSKOP ZA PETAK 30.10. – Strelčevi imaju skrivene neprijatelje na poslu, Jarčevi upoznaju srodnu dušu!

Planet lijevo, planet desno, sazviježđe ovdje, sazviježđe tamo. Ima toliko toga što nam zvijezde kažu, međutim, znamo li to protumačiti? Međutim, čak i ako ne znamo, nije zastrašujuće jer astrolozi su ovdje da nam pomognu i otkriju kako postupiti, da li danas biti malo opreznijim ili radosnijim korakom koračati kroz život. Nezaposleni Blizanci dobivaju izvrsnu priliku za posao i upravo danas mogu imati važan razgovor sa potencijalnim poslodavcem.

Strijelci imaju skrivene neprijatelje na poslu i bliži se trenutak kada će im maske pasti. Pred Lavovima je strastvena avantura sa osobom u znaku Vage ili Strijelca. Jarčevi preko prijatelja ili čak među suradnicima upoznaju osobu posebnog kvaliteta u kojoj će prepoznati srodnu dušu. Bikovima i Škorpionima se savjetuje uzimanje više vitamina, inače će biti prehlađeni. Ribe bi u narednom periodu mogle da imaju problema sa zglobovima, stoga ne bi bilo loše da svoju pažnju posvete malo i tom aspektu života. Horoskop možete pročitati ovdje.