Iako je ovaj milijarder stariji od nje 45 godina, on uspjeva savladati svoju mlađu djevojku bez problema: Tek kada ugledate njegovo denso oko i vidite šta je u pitanju skontat će te da nešto nije uredu.

  • Admin
  • July 18, 2019
  • Comments Off on Iako je ovaj milijarder stariji od nje 45 godina, on uspjeva savladati svoju mlađu djevojku bez problema: Tek kada ugledate njegovo denso oko i vidite šta je u pitanju skontat će te da nešto nije uredu.

Kada je ovaj par u pitanju većinom svi komentarišu šokatnu razliku koja postoji i koja je mnogo velika, radi se o razliki godina to jest 45 godina, ali ipak ovoga puta je pažnju nna javnost zaokupoio ovaj par na sasvim drugi način nego inače. Svi znamo vlasnika Formule 1 Berni Eklston koji ima 88 godina i koji je od 2012 godine u braku zajedno sa Fabianom Flosi.

Ovo mu je samo treći brak, iako su prognoze bile potpuno drugačije, mislili su da će ova ljubav mngoo loše opstati, jer imaju jako puno izazova pred sobom. Berni je skoro vižđen u šopinug sa svojom suprugom u par londonskih ulica, a društvo mu je naravno pravila njegova supruga. Oni su obavljali šoping u jednom radnji sa opremom za jogu, ali ovaj put je privlačilo pažnju nešto sasvim drugo nego inače, to jest bila nemogućnost od Formule 1 gazde da otvori svoje lijevo oko iz nekog nepoznatog razloga.