Instagram je potpuno usijajo zbog Aleksandre Subotić, objavila je i sliko sa jednim dečkom: Komentari su bili jasni “Kakav je ovo dedica”?

  • Admin
  • July 16, 2019
  • Comments Off on Instagram je potpuno usijajo zbog Aleksandre Subotić, objavila je i sliko sa jednim dečkom: Komentari su bili jasni “Kakav je ovo dedica”?

Već duže vrijeme se polemiše oko novog izabranika od Aleksandre Subotić, ali ona nije željela da ikada otkriva njegov identitet. Podsjetimo se da su se oni upozanli u toku od samo nekoliko mjeseci u kojima je ona bila van svog imanaj u Šimanovićima, a on joj je ostao dotle vjerna iako je je mjescima kasnije raščišćavala svoje račune o njenom bivšom emotivnom partneru Davidu Dragojeviću.

Ipak na izlazku iz rijalitija on ju je dočekao, a Aleksandra je onda odma potome podijelila na društvenim mrežama prvu fotografiju sa tom osobom. Na njoj se može uočiti njegove lice, ali u prvom planu njegova ruka, što bi onda svakako izazvalo niz komentara  njenih pratilaca koji su bili strogi i oštri. Ali ipak Subotićeva nije te komentare blokirala. Ipak nea stranicama pordške za Aleksandru, gdje su komentari ipak bili odobreni, molgo je se pročitati spekulacije o godinama koje ima njen izabranik, uglavnom je riječ o nekome koji ima više godina od nje.