Isplivao je žestoki snjimak, koji pokazuje Lunu Đogani pobjednicu rijalitija Zadruge, mnoge će obradovati

  • Admin
  • July 16, 2019
  • Comments Off on Isplivao je žestoki snjimak, koji pokazuje Lunu Đogani pobjednicu rijalitija Zadruge, mnoge će obradovati

Uskoro modla blogerka i pojbednica druge sezona jedno jakog popularnog rijalitija Zadruga. Luna Đogani će izadti svoju prvu pjesmu uskoro, koja će biti malo i pjesma od Ivane Peteres, ovaj slavni umjetnik sa vrlo izuzetnim vokalnim osobnostmia imaao je vjerovatno jedan značajan udijak u stvaranju ovog singla. U tom videzaposu kojiu je nedavno procurio u javnosti, gdje se vidi kako Luna sjedi na svom mobitelu dok Ivana pjeva.

Ako je suditi po tom snjimku, Ivana će ova pjesma mnogo obogatiti svojim glasom, kako bi bilo mnogo bolje za slušanje. Budući tome da Luna nije bila mnogo glazbeno obrazona i da nikada nie pjeval, trebao joj je veoma dobar vokal i nađa se da je Ivanin vokal pronašao svoje mjesto na ovoj novoj pjesmi od Lune. Što se tiče lune odma je svima bilo jasno da za duboku konnverzarciju pobjednica rijalitija Zadruge i nije baš bila toliko talentovana, a kamoli za pravo pjevanje.