Da se ljudi dobro trebaju upoznati prije nego se zakunu na vječnu ljubav, pokazala je jedna Di koja je upoznala Denija u klubu i ubrzo odlučila da je on čovjek njenog života. Ipak, kasnije je doživjela pravi horor.

Naime, njihova priča otpočela je u jednom noćnom klubu. Tada je spazila momka koji joj se svidio. Nije ga mogla prestati gledati, a potom je riješio da joj priđe.

Prišao je, rekao Ja sam Deni Saniko i upoznali smo se. Imao je preplanuli ten i tamne oči. Naravno da sam pristala na njegov poziv na ples, a ispratio me na kraju večeri do auta i uzeo mi broj telefona. Deni (30) mi je drugačije djelovao nego drugi muškarci. Bio je iskren i drag i nadala sam se njegovom pozivu. Zaista me dva dana kasnije i jeste pozvao na večeru kod sebe. Bila je sjajna hrana, a njegovo mi je društvo užasno prijalo.

Na drugom sastanku smo umirali od smijeha, imali smo karaoke veče. Znala sam da sigurno nema baš puno novca pošto radi kao konobar, pa mi je značilo što je bio spreman za jedno takvo veče da se isprsi. Postali smo ubrzo nerazdvojni.

Vjerovala sam mu toliko da sam mu gotovo odmah rekla da imam endometriozu i da sam možda zbog toga neplodna. Sa mnom je odlazio na sve preglede. Pričali smo od početka o braku i porodici, i to na njegovu inicijativu. Nakon što sam mu rekla da planiram zamrznuti jajne ćelije zato što mi je to možda jedina šansa da zasnujem porodicu, on se odmah složio pa mi je čak i sam ubrizgavao hormonske injekcije.

Sebi sam već prije nego sam ga upoznala rezervisala doček Nove godine u Londonu. Predložio je da skupa odemo umjesto toga u Čikago i pristala sam. Jedne večeri u restoranu, dok smo uživali u Čikagu, kleknuo je ispred mene. Buljila sam u njega i mislila da će mi srce iskočiti iz grudi.

-Di, volim te. Želim s tobom provesti život. Hoćeš li se udati za mene, pitao me iako smo bili zajedno svega tri mjeseca, ali bila sam toliko zaljubljena da nisam oklijevala da kažem “da”.

Preporučujemo
Loading..