Izdali Hitno Upozorenje, Lidl Povlači Ove Proizvode: Ako Ste Ih Kupili, Ni Slučajno Nemojte Jest

  • Admin
  • March 4, 2020
  • Comments Off on Izdali Hitno Upozorenje, Lidl Povlači Ove Proizvode: Ako Ste Ih Kupili, Ni Slučajno Nemojte Jest

Ads

U posljednje vrijeme imamo sve više nezadovoljnih kupaca , a njihovo zdravlje sada posebno ugroženo , nakon što su kupili proizvode u ovim radnjama koji su bili zaraženi. I tako marketi u Bristolu kao šo su Lidl , Aldi , Tesko , Vejtrouz i Aska povlače sa svojih polica proizvode , zbog kojih  ugroženo na hiljade stanovnika ovog grada.

 

Mušterije neće moći vratiti sve proizvode koje su uzeli , već samo one koje su bile izložene riziku tokom proizvodnje , usljed sigurnosnog propusta. Samo na područje grada Bristol se ovo upozorenje odnosi .

Ads

SZEGED, HUNGARY – JULY 4, 2018: Logo of a Lidl Supermarket in Szeged, Hungary. Lidl is a German global discount supermarket chain spread all accross Europe
Picture of the Lidl sign on their supermarket in Szeged, Southern Hungary, during a sunny afternoon. Lidl is a discount supermarket chain, based in Germany, operating more than 10,000 stores across Europe, belonging to Dieter Schwarz

Strašna situacija je sve zadesila , a Lidl je odlučio da povuče sve svoje proizvode , radi sigurnosti svojih kupaca , a mnogi kada su ovo vidjeli s ostali bez teksta , jer je poznato da Lidl spada u veliku njemačku kompaniju , koja je uvijek imala samo kvalitetne i sigurne proizvode , ali i prihvatljive cijene , zato i ima mnogo vrijenih kupaca širom svijeta.