Jana ima najveće grudi na ovoj domaćoj estradi, sada je ona sa skandaloznom izjavom zaprepastila region” Volje bih sa makazama malo osjeći”

  • Admin
  • July 4, 2019
  • Comments Off on Jana ima najveće grudi na ovoj domaćoj estradi, sada je ona sa skandaloznom izjavom zaprepastila region” Volje bih sa makazama malo osjeći”

Jana Todorović je otkrila da je dboar vozač, ali i detalj o svojim grudima koji niko nije znao. Pjevačica je onda progovorila o svojim grudima po kojima je ona onda poznata, ali ipak želi da bude manje. – Poznato je da ja imam jako vleike grudi, a nekada bih voljela i da makazama da ih osječem, da ih nemam. Ili makar dai h smanjim ja to stvarno želim.

Naporno je ovo i izgledala bi ja mnogo mršavljia. Priznala je jana i dodala. “Moramoa sami da se stalno pazim, ako ja držim taj volan u ruci ili supruga, ja sam najbezbjednija. Ja ne dozvoljama da me svako vozi u današnje vrijeme, posebno u inostranstvu oni voze ljude i automobile i čime sjednu, odmah je po gasu da pokažu svoje”- rekla je Jana za medije. Mi se redovno trudimo da izbjegavamo bilo šta što šteti našem zdravlju i da sačuvamo isto, špsap je jednostavno takav da je uvijek luda.