Dragana Mirković sa estradne scene čuje se samo sa Lepom Brenom. Luče iz Kasidola voli porazgovarati sa starijom koleginicom s kojom je, navodi, sito i rešeto prošla.

Gaga ističe da je u dobrim odnosima sa svim koleginicama, ali da prema Jeleni Karleuši ima posebno poštovanje.

-Samo s Brenom kontaktiram od kolega sa estrade, ona je preko 30 godina u mom životu. Nas dvije smo zajedno prošle mnogo toga i lijepog i ružnog. Vrlo smo vezane i imam neki poseban odnos sa njom. Volimo pričati o stvarima nevezano za posao, iz naših privatnih života.

Dragana ističe da je u dobrim odnosima sa svim kolegama. -Prvenstveno tu mislim na Mileta Kitića, Kemala Malovčića, Šemsu Suljaković. Iza nas su godine rada, druženja i poznavanja, kaže ona. Dragana je u posljednjih nekoliko godina bliska i sa Jelenom Karleušom.

-Naš odnos je specifičan. Vidjele smo se zadnji put na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji prije šest godina. Popile smo kafu dva puta u životu, nekad se dopisujemo ali ne mogu reći da smo prijateljice. Imamo nešto puno važnije od toga, a to je međusobno poštovanje. To mi je nekad draže nego da mi se govori kuco maco, a iza leđa svašta. Jelena je mene iznimno iznenadila kao čovjeka. Na pitanje zbog čega, Luče iz Kasidola naglašava:

-Jedan moj poznanik obolio je od kancera prije dva mjeseca. Na Instagramu sam podijelila da mu je potrebna pomoć i nju zamolila da to podijeli, zato što je ona kod nas na društvenim mrežama definitivno najpraćenija ličnost. Odmah je stupila u kontakt i sa ljekarima u Grčkoj koji su bili zaduženi za njenu pokojnu majku Divnu, te stručnjake u Turskoj. Angažovala je sve da bi pružila mom poznaniku mogućnost da ode na veoma bitan pregled. Uradila je sve što je mogla, ali nažalost, bilo je kasno za njega. Pokazala se kao dobar i human čovjek i koliko se razlikuje od onog kako se u javnosti predstavlja, ističe ona.