Kad Su Izašli Na Plesni Podij Svi Su Ih Ismijavali – A Onda Su Jednim Potezom Sve Ušutkali (Video)

  • Admin
  • March 4, 2020
  • Comments Off on Kad Su Izašli Na Plesni Podij Svi Su Ih Ismijavali – A Onda Su Jednim Potezom Sve Ušutkali (Video)

Ads

Od starijih ljudi  ne možemo očekivati neke stvari i situacije , ali se ipak dese. Ponekad pomislimo da kada ostarimo , tad nam ništa nije važno i da se ne možemo zabavljati na pravi način , kao onda kada smo bili mladi. Međutim , budemo zbunjeni i iznenađeni kada vidimo da je naše mišljenje pogrešno.

 

Lijepo je uvijek kada se pozitivno iznenadimo , to je slučaj i ovoga puta , odnosno od jednog starijeg para od kojeg se ovako nešto nije očekivlo. Poprilično nekoliko pripadnika starije populacije , tačnije oni koji su rođeni u 40-tima do 60-tih su odrastali uz plesove i raznu muziku. Iz tog razloga možemo reći da u njihovoj krvi ima plesa i dobre zabave.

 

Ads

Starije bračni par glavni je pokazatelj toga , a oni se zovu Pete i Beulah Mae. Njih dvoje su izašli na plesni podijum , dok su ih svi čudno gledali i ismijavali ih jer su mislili da niša ne mogu učiniti. Međutim , čim se muzika začula , svi su samo mogli ušitjeti kada su vidjeli primjer talentiranih plesača , i tada ih niko nije mogao prestati gledati.