Jedva dočekana sezona godišnjih odmora – u punom je jeku. Ljudi u još toplije krajeve od ovih naših hrle kako bi se rashladili.

Šalu na stranu, računaju na vjetar, rashlađenu morsku vodu, ledena pića i suncobrane… Kako stoje stvari, mora da se pripremi u susret ljetnoj sezoni. Majke to najbolje znaju – preko izuzetno važnih probiotika, doktori kažu džaba, krema za sunčanje i zaštitu od UV zračenja, meteorolozi navode obavezno… kupuje se svašta, nosi i pita se za svašta! Našao se tako i jedan gospodin, porijeklom iz Kragujevca, koj ise rado prisjetio kako je i on u ranije doba bio dijete koje su roditelji vodili na ljetovanje.

Neke godine svog pakovanja za odlazak na more i odrasttanja uporedio je sa onim što u današnje vrijeme vidi da je aktuelno u grupama na društvenim mrežama. Njegova objava izazvala je niz reakcija, mnogo smijeha, ali se iz nje može izvući i poneka pouka. Sigurno će i vas nasmijati kada vidite šta je napisao, a njegovu objavu u cjelosti prenosimo u nastavku.

Zaista je nekadašnje vrijeme bilo mnogo jednostavnije u pojedinim aspektima za život, mada ruku na srce moramo priznati da nam je moderna tehnologija i savremeno doba omogućilo mnogo toga što ranije nismo mogli uraditi. Da li se i vi slažete sa objavom ovog gospodina iz Kragujevca i nedostaje li vam prijašnje vrijeme?

Preporučujemo
Loading..