Kija je se oglasila konačno povodom pobjede od Lune: Postala je prava sprdnja

  • Admin
  • July 7, 2019
  • Comments Off on Kija je se oglasila konačno povodom pobjede od Lune: Postala je prava sprdnja

Popularna pjevačica je se oglasila i tom prilikom priznala da kako komentariše sinoćnju pobjedu od Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga”.

Pobjedu u drugoj sezoni “Zadruge” sinoć je odnijela na kraju ipak Luna Đogani koja je prethodne godine, u prvoj sezoni, u samom finišu izgubila je ona od njene ljute suparnice Kije Kockar, koja je odnijela ubjedljivu pobjedu tad i ponijela titulu rijaliti miljenice.

Godinu dana kasnije, na tronu se ponovo našla Luna, zadrugarka koju su svojevremeno mnogi osudili jer se upustila u vezu sa tada jednom oženjenom osobom Slobom Radanovićem, Kijinim mužem. Lunin sinoćnji trijumf u “Zadruzi” Kija Kockar smatra porazom cijelog društva, piše mediji. Iskreno ja  imala sam sinoć nastup. Kada sam upalila telefon i vidjela da je pobijedila. Kao što sam nekad rekla , sramota! Ali postala je onda sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 24 odsto stvorilo je se ili još 9 odsto degenerika ili su se ovih 24% od prošle godine zaista potrudili. Šalu onda  stranu, Luna do pobjede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila – u svom stilu su prokomentirala je Kija.