Kija tverkuje i pokazuje svoje obline u pjesmi koju je objavila: Ovako se Kija prezentuje u pjesmi “Zlatan”

  • Admin
  • July 16, 2019
  • Comments Off on Kija tverkuje i pokazuje svoje obline u pjesmi koju je objavila: Ovako se Kija prezentuje u pjesmi “Zlatan”

Od kako je Kija započela svoju muzičku ili pjevačku karijeru, pobjednica prve sezone rijalitija kojeg svi znamo “Zadruga” Kristina Kija Kockar dominira. To je ona  pokazala sa svojom novom pjesmom koju je tek ona objavila. Riječ je o pjesmi koja ima naziv “Zlatan” a ako je suditi po svim sadašnjim pregledima koje ima ta pjestam na YouTube-u, i ova pjesma bi mogla uskoro postati jedan veliki hit, kao što je bila pjesma, koju naravno svi znamo i koja se zove “Ne vraćam se na staro”, ili pjesma “Potipisa”, “Ko bi rekao” i naravno “Amorove strele”

.

Pre ulazka u rijaliti „Zadruge“ i ulaska u muzičke vode Kristina je glumila u spotu za pesmu „Zaboravi“ od OT benda i Karoline Gočeve, te spotu za pesmu koja se zove „Kao san“ repera Ognjena Kostića, poznatijeg inače kao Struka. Nakon rijalitija „Zadruge“ postala je jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti u Srbiji a i u  regionu.