Konačno je se skinula Dragana Mirković- pjevačila pokazuje sa kakvim atributima ona posjeduje, od grudi pa do zadnjice

  • Admin
  • July 13, 2019
  • Comments Off on Konačno je se skinula Dragana Mirković- pjevačila pokazuje sa kakvim atributima ona posjeduje, od grudi pa do zadnjice

Ona je već gotovo trideset godina na estradi, i nikada nije napravila u tom periodu neku eksplicitnu fotografiju, koja otkriva više tijelo nego što treba. Svi su se tu pitali da li će Dragan Mirković, nekada postaviti konačno malo slobodniju fotografiju, ali ona je uvijek bila čvsrtog stava i nije nikada više pokazivala nego što treba. Za Dragnu mi znamo da je ona uvijek pristojno obučeno, i od nje se teško može doživjeti da objavljuje drugačije fotografije. Uvijek je bila tip top, nekada je se znala i oblačiti kao baba. Ipak kada je ošla na ljetovanje sa svojom porodicom objavila je ovakvu fotografiju:

Ona je se porodicmo u Španiji i odlučila je podijeliti ovu gornju fotografiju  u kupaćem kostimu sa nama. Šta vi mislite o ovoj Draganinoj slici i njenoj pozi u tome. Poza koju je zauzela liči kao neka iz filmova za odrasle osobe, gdje se čeka da joj neko skine bikini.