Majka prerezala vene detetu, pa nakon toga sebi, bacila svoju rođenu ćerku sa četvrtog sprata i onda je i ona skočila

  • Admin
  • June 17, 2019
  • Comments Off on Majka prerezala vene detetu, pa nakon toga sebi, bacila svoju rođenu ćerku sa četvrtog sprata i onda je i ona skočila

Prema prvim nezvaničnim informacijama sumnja se da je majka prerezala vene svojoj rođenoj kćerki, pa nakon toga i sebe i svoju rođen kćerku  bacila  sa četvrtog sprata. Vatrogasci pokušavaju trenutno ući u ovaj stan koji se nalazi na četvrtom spratu, u nastavku imate sve poznate detalje:

U požaru koji je rano jutros izbio u jednom stanu na Bežijanskog kosi poginule su dve osobe, dete i žena. Do ovog požara je došlo jutros oko 8 i 20 časova. “Dve ekipe Hitne pomoći su odma izašle na teren, međutim ljekari su odma konstantovali smrt ove ženske osobe i njenog deteta”, rečeno je iz Hitne pomoći. Prema prvim informacija koji su nezvanični kada je izbio požar na četvrtom spratu gde su bili žena i dete, oboje su skočili kroz prozor da bi se spasili od ove vatrene sile, međutim sa skokom i majka i dete su podlegli zadobljenim povredama od skoka sa balkona.  Prema prvim nezvaničnim informacijama u stanu je izbio prvo požar u vremenskom periodu od 8 i 20 časova, dok postoje trenutno sumnje da je majka svojoj rođenoj ćerkici prerezala vene, pa je onda bacila sa četvrto sprata, pa je onda i  sama odlučila skočiti sa balkona. Trenutno su u toku ispitiavanja prema nezvaničnim informacijama, gde nadležni pokušavaju utvrditi da li je ova žena sama podmentula ovaj požar, jer pitanje je žasto bi majka svojoj rođenoj kćerki prerezala vene. Sada je prema svim informacijama poznato da vatrogasci pokušavaju da otvore sigurnosna vrata zgrade kako bi oni prišli stanu koji se nalazi na četvrtom spratu i iz kojeg kulja dim.