Melanije nije imala grudnjak kada je izašla u javnost, sve je se vidjelo, a njen suprug Donald je bio od stida crven

  • Admin
  • July 11, 2019
  • Comments Off on Melanije nije imala grudnjak kada je izašla u javnost, sve je se vidjelo, a njen suprug Donald je bio od stida crven

Odlučili smo malo pisati o ženi Donalda Melaniij ali malo i o njenom suprugu. Naime oni su se trebali zajedno pojaviti na jednoj manifestaciji, a Melanije je onda ponovo plijenila pažnju od prisutnih. Ona je odlučila za jednu odjevenu kombinaciju, ali je na kraju onda propustila mnogo stvari, pošto ispod svoje haljine koju je ona nosila nije imala grudnjak i njoj je se potome bukvalno sve ocrtalo.

 

Ispod vam postavljamo da vi to i sami pogledate. Melani Knavas je se rodila 26. travnaj godine 1970. u mjestu koji se zove Novom Mjesto u Slvoeniji, tada su bili još Socijalisti na vlasti u Republici Sloveniji odnosno u Jugoslaviji. Njen otac koji se zove VBiktor Knavs iz Radeća vodi mnoga prodajan mjesta za automobile i neke motocikle za državnog proizvođača automobila. Njezina majka bila je Amalija Ulčnik iz sela koji se nalazi u blizini Sevenice, zaposlena je kod proizvođaća diječije odjeće, za koju je dizajnirala tekstilne motive.