Italijanka imaenom Aleksis Mući koja ima 31 godinu verovatno je najlepša i najzgodnija diplomirana inženerka na svetu. Ona je počela da se bavim sa svojmo strukom a iz početka je svatila da to nije za nju i da ona zaista može da profitira u drugim poslovima. Zasada ona je model, a njene fotografije nikog ne ostavljaju ravnodušnim na Instagramu. Njen fizički izgled je uvek bio potpuno drugačiji od prototipa inžinjera. Aleksis je 2013 godine svatila ta taj posao koji je diplomirala nije za nju jednostavno i pokušala je da uspe sa nešto sasvim drugim.

 

Ona je otišla ui Australiju, a u Sidneju je provel čitave tri godine radeći kao barmen , a potom i kao menađer restorana. Dok je ona svoje slobodno vreme provodila za učešće u sekcijama i pohađanjem seminara za foto modele. Posle tri godine koje je provela u inostranstvu lepotica i nesuđeni inžinjer vratila je se na Apeninsko polustvro, sa već ostvarenim kontaktima za uspeh u poslu foto modela. Aleksis Mući sada ne mora nikako brinuti za svoju budućnost. Postala je uspešan foto model, a mnogi fotografi sada širom sveta žele da njen lik nađe njihov fotoaparat. Takođe ona uživa u velikoj popularnost na Instagramu, sve zahvaljujući njenim zgodnim telom i golišavim i provokativnim fotografijama, ona trenutno ima više od 1,2 miliona pratilaca.

Iako su pripadnici muškog pola ludi za njenim izgledom, postoje i oni koji je kritikuju jer je, kako kažu, pretjerala sa silikonima i tetovažama. Aleksis ne krije da je boravak u Australiji takođe iskoristila da poseti plastičnog hirurga.

Preporučujemo
Loading..