Neka kažu da je nema pola: Ovoliko je smršala Ana Nikolić

  • Admin
  • July 11, 2019
  • Comments Off on Neka kažu da je nema pola: Ovoliko je smršala Ana Nikolić

Ana Nikolić nije krila sreću koju je imala  što se danas dogodio ovaj hrišćanski obred za njenog bratanca, dok je na svoj instagram postavila sliku na kojoj vidimo je izgledala. Krstili smo onda našeg Konstantina! Srećno i mnogo dugovječno! Volimo te Kosta mnogo , tvoja Tara i tvoja tetka! – napisala je pjevačica u slike.

Ana se za ovu priliku odlučila na jedno  crno izdanje, dok je evidentno da je prethodnih sedmica mnogo smršala.Ana Nikolić danas je prisustvovala krštenju sina od njenog brata!
Ana Nikolić je srpska pop pevačica . Poznata je po atraktivnoj pojavi i mnogo zavodljivom plesu koji je učila i usavršavala to na Muzičkoj akademiji u jednom njemačkom gradu. Rođena je 27. septembra 1978. godine u Jagodini. Ima majku Milijanu i brata Marka, a otac joj je preminuo.Ana je detinjstvo provela u Paraćinu gde je završila jezičku gimnaziju. Zatim se preselila u Beograd i upisala je Višu politehničku školu, smer dizajn. Muzičku karijeru je započela 1990. godine pevajući po beogradskim splavovima. 1998. godine