Nekada se pokuša najesti svoje lslave a i uspijeha, ogalsio se i napao je Anu Korač

  • Admin
  • July 7, 2019
  • Comments Off on Nekada se pokuša najesti svoje lslave a i uspijeha, ogalsio se i napao je Anu Korač

Filip Mijatov, sa kojime Ana Korać i dalje ne priznaje da je ikada bila, oglasio se putem Instagrama malo nakon završetka “Zadruge 2” pa superfinalistkinji na brutalan način čestitao uspjeh i nastavio “svoju pjesmu”.

Filip Mijatov, s kojim Ana Korać i dalje ne priznaje da je ikada bila, oglasio se putem Instagrama malo nakon završetka “Zadruge 2” pa superfinalistkinji na brutalan način čestitao uspjeh i nastavio sa “svoju pjesmu”.

– A ti, prostitutko, čekam tužbu koju si  onda obećala… Poruka za Anu i naravno Davida…Vidimo se mi uskoro. Sada možete da se slikate sa jednom elitnom prostitutkom Anom Korać. Čestitam ku*vi na njeno 10. mjesto. Molim prostitutkinog advokata da se javi na koju adresu da pošalje tu tužbu za ovo.Neka se najede slave i uspjeha,gladna,neuredna i klošarka!-osuo je Filip .

Pažnju javnosti je stekla družeći se sa Sorajom Vučelić, starletom i modelom, te takođe učesnicom brojnih rijalitija. Često su se zajedno pojavljivale na brojnim događajima u Beogradu. Pre, a naročito nakon učešća u „Zadruzi“ Ana je glumila u spotovima pojedinih srpskih muzičara.