Nekada su smatrali za Džejlu Ramović da je slatka djevočica danas ona se ovako prezentuje i pokazuje svoje vrele obline

  • Admin
  • July 28, 2019
  • Comments Off on Nekada su smatrali za Džejlu Ramović da je slatka djevočica danas ona se ovako prezentuje i pokazuje svoje vrele obline

Ads

Ovo je talentovana 17-godišnjakinja iz Goražda je onda osvojila celu naciju svojim moćnim vokalima, a u pobjedu su mnogi bili uvjereni još kada je ona u prvom krugu spomenutog muzičkog talent šou-programa dobila svih šest ona pozitivnih tastera, odnosno je otvorenih poziva je članova žirija da joj baš oni budu mentori. Džejla ipak, je otišla u tabor Marije Šerifović, te su se zajedničkim  tim snagama izborile za prvo mjesto.

 

Ads

Osim ze neosporno snažnog glasa i specifične emocije u pjevanju, Ramovićeva je te pridobila simpatije mnogih i  to zbog toga što se nije trudila da izgleda   dobro starije nego što jeste, te se na to Ja sam kao i svako dijete mog uzrasta – izjavila je ona nedavno mlada pjevačica za domaće te medije, a sama činjenica su da samu sebe naziva “djetetom” a ne “djevojkom” oduševila je mnoge. Ipak, samo mjesec dana kasnije, Džejla je na društvenim mrežama pokazala i svoju ženstveniju stranu, te je tako pozirala sa elegantno podignutom kosom, diskretnom šminkom, noseći mladalačku haljinu.