Kontroverzni Neven Ciganović prozvao je pop divu Jelenu Karleušu putem društvenih mreža.

On tvrdi da je Karleušin moderni šešir s kojim se slika sve vrijeme zapravo jeftin modni detalj i da košta 10 dolara.

-Budući da paket iz Kine i dalje nije stigao za Maju Šuput i Grubnićki, samoprozvana modna ikona Balkana pobrinula se za ovaj must have trend ove ljetne sezone. Tako ekipo ako i vi hoćete da ste u trendu, a već ste se dvije sezone zaredom najahali dušeka, samo da znate da su slamnati klobuki koji cijelu plažu štite od opasnih UV zračenja hit ovog ljeta na svim društvenim mrežama, a možete poput ove modne ikone da ih nabavite za svega 10 dolara, napisao je on.

Inače, Neven na sebe već dugo vremena skreće pažnju, zbog brojnih plastičnih operacija kojima se tokom proteklih godina podvrgao. Modni stilista iz Hrvatske učestvovao je u Parovima, Farmi i Velikom bratu, promijenio je lični opis, a često se na društvenim mrežama mogu pronaći komentari da izgleda kao lutka. On nikada nije krio da voli plastične operacije i tetovaže, pa danas više podsjeća na lutku nego što izgleda kao čovjek.

-Još u srednjoj školi sam odlučio smršati, pa sam postao bulimičan i anoreksičan, jako sam bio opsjednut vlastitim izgledom, rekao je on svojevremeno. Davno je priznao da se podvrgao plastičnoj hirurgiji dok je radio kao model u Italiji i to da bi digao kapke, išao je pod nož dva puta da pojača bradu i jagodice, a napumpao je usta silikonima. U Iranu je operisao već operisani nos, dok je presadio na obrve dio kose, što je uradio u Istanbulu zato što ih je htio čupavijim nego do tada. Ima više od 20 tetovaža na tijelu, a između ostalog i Severininu sliku istetoviranu na sebi.

-Želim samo da zaustavim starenje, da zauvijek izgledam kao da imam 47, rekao je on.

Preporučujemo
Loading..