Starleta i nekadašnja učesnica X faktora koja se oprobala i kao pjevačica, Kloe Kan, paparaci su jedne prilike uslikali na aerodromu, kad se spremala krenuti u Španiju na kratko putovanje.

Kloe se pojavila u nesvakidašnjem izdanju na aerodromu, tačnije se odjenula kao za nastupa, a ne za putovanja. Istakla je donji dio tijela uskom suknjom, ali je privukla stoga svima pažnju gornjim dijelom. Na sebi je nosila samo prozirni top, a moglo se vidjeti i bilo je očito da ne nosi grudnjak. Slike možete pogledati u nastavku.

Malo je poznato javnosti da je Kloe odrastala bez oca, dok su majka i ona bile primorane voditi tešku finansijsku bitku. Boravile su i živjele u trošnoj kućici bez tepiha, a večerale su za Božić grah na tostu. Okrenula se životu droge i kriminala kad je napunila 13 godina, te je bila na ivici toga da ovaj svijet napusti nakon što se sudarila sa vozilom koje je ukrala dok je bila sa ocem njene kćerke Destiny na sastanku.

U drugom stanju je ostala sa samo 18 godina, a dobila je kćerku sa svojim sad već bivšim partnerom, Ianom Hough. Kasnije se predstavljala u javnosti kao Chloe Mafia, a 2009. godine se pojavila u BBC emisiji koja se prikazivala pod nazivom Snog, Marry, Avoid. Ubrzo zatim, pojavila se 2010. godine u X Faktor emisiji, ali je diskvalifikovana kada se pojavila u alkoholiziranom stanju i nosila istu odjevnu kombinaciju kao i prethodnu noć, te je priznala da je partijala cijelu noć.

Dugo se vremena pojavljivala na naslovnim stranama, a mediji su pisali o raznim skandalima, a to uključuje i činjenicu da se za 160 funti po satu bavila najstarijim zanatom. Sa scene je nestala na nekoliko godina, a svoj izgled je drastično promijenila.

Preporučujemo
Loading..