Novak Đoković i njegova supruga Jelena se razveli? Jelene nema na tribinama dok se Novak muči protiv Federera

  • Admin
  • July 15, 2019
  • Comments Off on Novak Đoković i njegova supruga Jelena se razveli? Jelene nema na tribinama dok se Novak muči protiv Federera

Na Vimbedolnu najznačajnijim turniru u tenisu, koji se održava svake godine u Londonu, brojne poznate ličnosti su prisustvovala i okupile se da pogledaju i isprate ovaj meč između Novak Đokovića i Rodžerer Federera. Mnogim je odma u publici pala za oko zuprugu Federera Mirka Federer, kojaj ebila u crvneoj haljini i koja je pomno pratila meč iz minute u minutu. Na društvenim mrežama su odma potome uslijedili oštri komentari da se vidi da je Mirka smršala mnogo, a komentari su se i odnosili na njenu crvenu haljinu koja pokazuje njihove novo izdanje.

 

Prvi reket sveta Novak Đoković sastao se u finalu Vimbldona sa Švajcarcem Rodžerom Federerom gde će pokušati da po peti put u karijeri podigne trofej na travi. Trenutni rezultat je 1:1 u setovima, a na tribnama nije Novakova supruga, Jelena. Mnogi sumnjaju da Jelena nije htijel da prisustvuje ovom meču zbog privatnih problema koji ona ima sa njim, iako su mediji dobili drugačiju izjavu.