Nikako se ne može poreći da su sve svadbe drukčije. Prosto ne možete da se načudite na nekim svadbama, neke od njih su i te kako neuobičajene.

Upravo je jedna takva svadba, potpuno drugačija od drugih, privukla veliku pažnju onima koji su tu prisustvovali kao gosti ili su bili u prolazu u tom trenutku, kasnije i medijima. Inače, nedaleko od Splita odigrala se cijela situacija, u Sitnom donjem. Ovi mladenci izbili su u prvi plan upravo zbog načina na koji su odlučili mladu da predaju iz očevih ruku u ruke svog budućeg supruga.

Riječ je o nesvakidašnjem vozilu, a nikad ne biste ni pomislili o čemu se ustvari radi. Posjetioci i slučajni prolaznici naprosto su za njima trčali da ih uslikaju, ali i da ovjekovječe ovaj nesvakidašnji događaj kamerama mobilnih telefona. Osim toga što su iskazali koliko su maštoviti, uspjeli su na društvenim mrežama dostići vrhunac slave zahvaljujući tome što su bili izuzetno originalni, pa se već danima piše o njima na mrežama i u medijima.

Mladenci su naime donijeli odluku da neće iznajmiti skupocjeno vozilo, limuzinu i dodatnu opremu, nego su riješili nešto posve neuobičajeno iskoristiti. Ponosni otac je tako svoju kćerku dovukao na frezi i ova je mlada stoga postala pravi hit na mrežama. Njihov izbor oduševio je sve prisutne, a fotografije koje su u tom trenutku zabilježene prosto su nevjerovatne zbog originalnosti i skromnosti ovih mladenaca.

Pored toga što su okolinu oduševili, otac nevjeste se isto tako našao u žiži javnosti. Vjerujemo da su ove fotografije iznenadile i vas. Da li biste i vi ovako nešto na svoj dan izveli?