Pjevač Darko Lazić (27) i njegova zaručnica Marina Gagić (20) ostvarili su se u ulozi roditelja 24. juna, kada je Marina na svijet donijela dječaka Alekseja.

Marina je sada podijelila njegovu prvu fotografiju na društvenoj mreži mjesec i po nakon što se porodila. Svoje fanove je raznježila nakon što je podijelila fotografiju nasljednika koji pozira na posebno dizajniranom, minijaturnom krevetiću. Darkova zaručnica kratko je napisala u opisu naše prvo fotografisanje.

Ova je fotografija sve oduševila i svi nestrpljivo očekuju prvi Aleksejev selfi s tatom i mamom. Podsjećanja radi, Darko Lazić bio je u kratkoj romansi sa hrvatskom pjevačicom Oliverom Matijević nakon što se razveo od Ane Sević, dok je ona nedavno priznala da je za nju pjevač sada samo stvar prošlosti. -Darko i ja upoznali smo se u Beču na koncertu. Ono što se između nas desilo je prošlost i želim mu svu sreću, rekla je ona.

Inače, Darko je u više navrata u posljednje vrijeme zgrozio svoje fanove. Najprije kada je rekao za svog sina nasljednika da je presretan što ga je dobio i da je to nešto posebno, uprkos tome što je lijepa vijest i dobiti kćerku. Potom je zgrozio fanove kada je zaboravio na kćerkin rođendan.

Osim toga, fanovi su ostali u nevjerici i kada su pročitali njegovu izjavu za medije u kojoj je poručio da je Ana Sević zlo od žene i da nikada više ne bi bio sa njom u romansi ili braku, čime je pokazao apsolutno nepoštovanje prema bivšoj supruzi.  Ipak, čini se da njega to suviše i ne dotiče.