On je bio nekada prvak sveta sa Srbijom, jedan od najvećih talenate Zvezde: Sada je on nestao, nema kluba i ugasio je svoj Instagram

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on On je bio nekada prvak sveta sa Srbijom, jedan od najvećih talenate Zvezde: Sada je on nestao, nema kluba i ugasio je svoj Instagram

On je se nakada vodio u džipu sa presonaizovanim tablicama, danas je je doživeo pravi krah u svojoj karijeri;

 

Filip Janković je pre četiri godine na Novom Zelandu osvojio titulu prvaka sveta sa Orlićima na Novom Zelandu. Mnogi su tada bili znenađeni otkud on tada u timu, ali su svi svjerovali da će mu ovo vratiti njegovu karijeru u pravom smeru. Nekoliko godina prije toga počeo je takozvani “hajp” vezan za “novog Piksija” kako su ga tada zvali mediji. Jer je on u avgustu 2011. godine postao najmlađi fudbaler u istoriji Zvezde koji je nastupao u jednoj evropskoj utakmici, protiv Ventspilsa u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Momenat kada je Robert Prosinečki ubacio u igru fudbalera za kojeg su svi matrali da je ustvari predvodnik nove generacije Zvezde, ganu je srca navijačima crveno-belih. Janković se nije uspeo razviti fudbalski u pravom smeru. Po rečima tadašnjeg sportskor direktor Zvezde, Zorana Stojadinovića, jednog od glavnih krivaca je njegova majka, koja je redovno ucijenjivala ovaj klub i na kraju odlučia da ga odvede iz Zvezde.

– Hteo sam da zadržim Filipa Jankovića u klubu, predložio sam da putuje na pripreme… Njegova majka ja mislila drugačije.

On je izgubio svoj klub, prije šest meseci izgleda nije pokazao rezultate koje su bile tražene od njega, on je bio i dosta aktivan na Instagramu ali i to izgleda nije više, prije par dana je svoj Instagram profil potpuno isključio, on je mogao biti veliki srpski talenta ali ipak nije izdržao pritisak iz medija, navijačai pre svega svojih ambicioznih roditelja, on se od toga nije nikada oporavio.