On je prvo cjepao Anu Korać, a nakon toga Kiju Kockar i Lunu Đogani- on je alfa mužjak koji ulazi u novu sezonu Zadruge

  • Admin
  • July 17, 2019
  • Comments Off on On je prvo cjepao Anu Korać, a nakon toga Kiju Kockar i Lunu Đogani- on je alfa mužjak koji ulazi u novu sezonu Zadruge

On je jedna mnogo poznata ličnost javnosti, radi se zapravo o Stefanu Kariću kojeg su mnogi povezali sa poznatim ženam, poznato je svima ko je njegova bivša supruga, to jest Dijana Milojković. Međutim on je sada konačnoo potvrdio da ulazi u novu sezonu Zadruge, tačnije ulazi u treću sezonu, a Karića su osim ovoga povezali i sa Anom Korač i naravno Lunom Đogani, on se nalazio često u društvu i prve pobjednice Zadruge, Kija Kockar. Ovaj lav je potvrdio da će biti u novoj sezoni Zadruge, to je sigurno, da će mnogo žene željeti gledati njega.

On je se prvo zabavljo sa Dijanom Miljoković, zato svi smatraju da je on sada u centru pažnje.U našoj javnosti je Dijana Milojković najpre postala poznata kao „Miss Srbije“, te se okitila i lentom zvanične „Miss Evrope“ na takmičenju u Bejrutu, i činilo se da njen manekenski uspeh i blistavu karijeru u usponu ništa ne može da poremeti, pa je uživala i u uspesima na poslovnom planu.