Ona je ostavila skandaloznu i oštru poruku svojin “fanovima” u donjem dijelu svog bikinija, odma pored polnog organa

  • Admin
  • July 20, 2019
  • Comments Off on Ona je ostavila skandaloznu i oštru poruku svojin “fanovima” u donjem dijelu svog bikinija, odma pored polnog organa

Nives Celzijus se već danima najavljuje novu pjesmu sa provokativnim fotografijama. Malo po malo, zanosna pjevačica ali i  glumica i spisateljica otkriva dijelove svog  velikog ljetnog hita, koji samo što nije ugledao još svjetlo dana. – Kažem ti hladno: Odjebando – napisala je Nives potomei priložila svoju jednu vrelu fotografiju u bikiniju. Ključnu riječ “odjebando” pretvorila je u svoju “tetovažu”, koju je pozicionirala iznad donjeg dijela kupaćeg, vrlo blizu pravoj tetovaži koju ima na svom intimnom području.

Dok se zgodna Nives već sunča na ležaljci bez šminke i rukom prekriva svoje oči, u pozadini se čuje isječak iz njene nove pjesme, s riječima koje je istaknula ona u opisu. Nivesinim se pratiteljima na svom  Instagramu nalogu prilično svidjelo ovo vruće iznenađenje te su je nagradili jednom lavinom komplimenata. “Ti si kraljica ljepote jako divne grudi savršeno tijelo i uvijek kažem žena si koja ima šta za pokazati”, “Grudi su ti ka idra kako bi plovuo sa njima”, “Koje tijelo”, samo su neki od komentara na račun Nivesina izgleda.