Dodao je da je trag muškog DNK, čiji je identitet za sada nepoznat, ispod Jeleninih noktiju.

Branioci Zorana Marjanovića jutros su gostovali u programu Pink televizije, gdje su govorili o neosnovanim sumnjama u to da je Zoran lišio života svoju suprugu Jelenu Marjanović. Oni su zbog potvrđivanja treće po redu optužnice, Apelacionom sudu u Beogradu uložili žalbu, a prema kojoj se njihov branjenik tereti da je likvidirao suprugu Jelenu u noći 2.aprila u Borči prije tri godine.

Apelacioni sud ukinuo je drugu optužnicu protiv Zorana prošle jeseni i naložio da se uradi dopuna istrage, a prethodno mu je ukinuo pritvor u junu, gdje je proveo 10 mjeseci. Stefan Jokić tokom gostovanja u programu Pink televizije rekao je da nema ničega što bi ukazivalo na nešto što bi Zorana teretilo i da nije moguće da je neko mjesto ub istva prepravljao na neki način. Ono, kaže on, nije kontaminirano ni od koga.

-Ova je odluka pod pritiskom javnosti donijeta što se tiče nove optužnice. Mi ćemo i na neka vještačenja uložiti prigovore – izjavio je Jokić. Detalj koji njega oslobađa svake krivice, prema tumačenju Marjanovićevog branitelja, pruža mu šansu da se odbrani od toga da je povezan sa ub istvom, a to je DNK.

-Zoranov DNK nikakvu povezanost nije pokazao sa ub istvom, a to znači da na Jeleninoj odjeći, tijelu ili bilo gdje ne postoje tragovi njegovog DNK – pojasnio je njegov branitelj. Dodaje da je trag muškog DNK ispod Jeleninih noktiju i da nikome iz obitelji Marjanovića ne odgovara isti taj DNK.

Preporučujemo
Loading..