Pjevačica Ana Nikolić muči muku s viškom kilograma već dvije godine, a nedavno je obavijestila javnost da je uspjela skinuti 15 kilograma.

U pauzi između snimanja novih numera koje planira objaviti u skorije vrijeme, pjevačica uživa i odmara se pored bazena, te je sada zabilježila nekoliko novih fotografija koje je podijelila sa fanovima putem svog Instagram profila, gdje je prati više od 350 hiljada pratioca. Ana je sakrila svoje tijelo u kupaćem kostimu na jednoj fotografiji, a da se zaključiti po njenom izrazu lica da je odista uživala.

-Tablete za mršanje… izašle iz raja! Uskoro se vidimo na sudu! – napisala je Ana u opisu fotografije, koja je među pjevačicinim pratiocima privukla veliku pažnju, a između ostalog i glumice Lidije Vukićević.

Tako je glumica poručila Ani da blista, uz komentar što si lijepa. Ako je suditi po njenim najnovijim fotografijama, jasno je da je Nikolićeva dosta smršala i da su pisanja medija na kraju tačna.

A kako to ona danas izgleda i kako je ranije izgledala u trudnoći i nakon porođaja, možete pogledati u nastavku na fotografijama. Svakako kada se uporede fotografije od prije i kasnije, da se zaključiti da Ana zaista izgleda besprijekorno u odnosu na ranije i zasigurno će uspjeti dotjerati svoju liniju na onu staru sa početka karijere.

Preporučujemo
Loading..