Ovo bahato ponašanje je odma sankcionisano: Samo šest dana prije finala šef je izrekao žestoku kaznu ovom zadrugaru

  • Admin
  • July 1, 2019
  • Comments Off on Ovo bahato ponašanje je odma sankcionisano: Samo šest dana prije finala šef je izrekao žestoku kaznu ovom zadrugaru

Zadrugari su biloi žestoki svjedoci svađe koja je se dogodila između Maje Marinkonvić i Bore Santane, a sve zbog njene šolje koju je on odlučio bez razmšljana da polomi, iako tvrdi da je se to slučajno desilo, nakon toga je uslijedilo polivanje deteržentom za sudove. Bora je pogodio Maju tako što joj je sa ovom tečnosti prsnuo u oko, pa je zbog toga nastao ovakav haos. Veliki šef preko ovoga nije tako lahko moga preči, preko ovog neprikladnog ponašanja, pa je na adresu Bele kuće poslao pisme.

 

-Zadrugari mi smo donijeli odluku da Bora bude trenutno kažnjen nedeljnim honoraram zbog njegovog agresivno ponašanja koje vršio nad Majom- pisalo je u pismu Velikog šefa. Bora je  na ovo vrlo burno reagoov nije znao što je on morao biti kažnjen kada nije ništa počinio. Ipak je s Maja složila sa ovoom odlukom Velikog šefa i govorila kako je on to potpuno zaslužio jer nije smijet to uraditi  i mogla je ona ostati sa velikim posljedicama.