Svi koji prate estradu se svakako sjećaju da je početkom ove godine cijeli naš region, a posebno Srbiju potresla afera u kojoj su glavni akteri bili bračni par jelena Karleuša i Duško Tošić, te još jedan muškarac, fudbaler Ognjen Vranješ. Tada su mediji otkrili romansu između Jelene i Ognjena, mada su oboje bili u braku, a pojavile su se u javnosti i neke Jelenine eksplicitne fotografije koje je navodno slala Vranješu

Ognjenov brak na kraju sve to nije izdržao, pa se prije nekoliko dana i zvanično razveo, a li Duško i Jelena su još uvijek, na veliko iznenađenje mnogih, zajedno. Ovih dana je došlo i do prvog bliskog susreta između Duška i Ognjena na stadionu Partizana, kada su obojica došli da gledaju veliki derbi. Duško je prvi stigao u društvu nekoliko svojih prijatelja i kćerke Nike, te su se smjestili u VIP ložu, da bi se nakon nekoliko minuta u ložu do Duškove smjestio i Ognjen Vranješ. Mnogi su očekivali da će Duško reagovati, ali on je samo svo vrijeme bio namršten.

Svima je bilo sasvim jasno da se Tošić suzdržavao od bilo kakve reakcije, posebno zbog svoje kćerke, te je svo vrijeme i pričao sa njom, da ona ne bi primjetila da je neraspoložen. Bilo je vidljivo da je Vranješ mnogo raspoloženiji, a mnogi su dojma da je i uživao u cijeloj situaciji.

Kako god da bilo, i Jelena se oglasila povodom svega toga pa je uputila javnu poruku svome mužu i zahvalila mu se za sve što je izdržao i trpio zbog nje, te je dodala da se većina stvari desilo jer su mediji pisali samo sa jednim ciljem da unište njenu karijeru i reputaciju, kao i njenu porodicu.

 

 

Preporučujemo
Loading..