Jedan tviteraš imao je duže vrijeme probleme s otežanim disanjem u snu, pa je pored svog kreveta odlučio da postavi kameru kako bi otkrio šta mu se to dešava navečer.

Apsolutno nije očekivao ono što je vidio na snimku! Kako se na kraju ispostavilo, u sobu mu je svaku noć ulazila mačka i sjedila mu na licu dok je spavao. Mnogi korisnici društvene mreže pisali su u komentarima svoja mišljenja i kako im je izgledala ta scena. Veliki broj njih izrazilo je u komentarima svoju zabrinutost da ljubimac svog vlasnika pokušava lišiti života.

Tako je jedan od komentatora napisao ispod objave tvoja te mačka pokušava ub iti. Naravno, mačke izgledaju slatko, ali vjeruj mi da te pokušava ub iti – glasio je još jedan komentar. A šta vi mislite o ovoj sceni koju je pokazala kamera, da li je mačka samo željna ljubavi ili mislite da joj je zaista dodijao njen vlasnik? Pišite nam u komentarima.

Evo jedne zanimljive činjenice o mačkama – kada se međusobno trljaju nosićima, to znači da iskazuju ljubav jedna drugoj, a posebno ukoliko su bile odsutne jedne od druge duže vremena. Još jedan način na koji mačke iskazuju svoju ljubav jeste kada počnu duboko da predu, ali pripazite ukoliko ste vlasnik mačke zato što to može i da ukazuje na bolest, pa budite oprezni naredni put kad je budete osluškivali dok prede, da biste primijetili da li vam se žali ili iskazuje ljubav.

Imate li i vi mačku ili ste više osoba koja voli psiće? Pišite nam!