Već je svima poznato, a i svi mediji Srbije i regije su prenijeli tu vijest da je poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru prije dva dana smrtno nastradao u Zemunu tokom vožnje kajta, nakon što je upao u vodu, a sa tom viješću je cijeli muzički svijet u regiji bio zaista potresen.

Mnoge Gruove kolege i prijatelji u zadnjih 48 sati su se oprostili od njega putem društvenih mreža, a mnogi od njih su došli i do njegovoga doma na Vidikovcu, a među njima je bio i Igor Lazić Nigor, te Tijana Dapčević. Gruova udovica u tome trenutku nije bila u stanu, mada se pojavila tridesetak minuta kasnije.

Bilo je više nego vidljivo da je Gruova udovica potresena i van sebe te da joj treba pomoć da bi se uopšte održala na nogama. Inače Dalibor Andonov, poznatiji kao Gru je bio rođen 1973 godine u Dimitrovgradu, da bi se preselio prvo u Pančevo, a nakon Pančeva u Beograd

U Beogradu je završio i mašinsku školu, a baš u srednjoj školi je shvatio da je muzika njegova najveća ljubav, ko i rep i hip hop, te je odmah nakon srednje škole počeo ozbiljno da se bavi muzikom, mada je bio i izvrstan sportista, talentovan za vaterpolo, ali je volio i košarku kao i skijanje

Iza sebe je na žalost ostavio suprugu i dva sina, a poznat je bio i po tome što se okušao i u rijelitiju Veliki brat, a slavu je stekao sa svojom pjesmom Biću tu, sa kojom je i postao jedan od najpoznatijih i najpopularnijih repera u Srbiji, volio je i brz i opasan život, a paraglajding mu je bio hobi u kojemu je bio veoma iskusan, ali na žalost, kajt ga je skupo i koštao.

 

I