Preminuo Dragoslav koji je pucao na svoju suprugu pred rođenim sinom: Umro je nakon dva dana ove strašne tragedije

  • Admin
  • June 13, 2019
  • Comments Off on Preminuo Dragoslav koji je pucao na svoju suprugu pred rođenim sinom: Umro je nakon dva dana ove strašne tragedije

Muškarac je nakon što je upucao svoju suprugu i bežeci od poicije sebi pucao u glavu sa revolvera. Dragoslav Jovanović koji je u ponedeljak u Novom Beogradu teško ranio svoju suprugu Teodoru koja je u kolicima vozila sina od 11 meseci, danas je preminuo u bolnici od svojih povreda koje je zadobio pucajući sebi u glavu sa revolverom. Jovanović je odma nakon zadobljenih povreda hitno prevezn bio u Urgetni centar, međutim nakon četiri dana borbe za svoj život on je preminuo u bolnici.

Jovanović je se posvađao sa svojom suprugom Teodorom, koja ga je nedavno ostavila i presreo je nju oko 8 časova u Bloku 45 u Novom Beogradu gde je nakon kraće nesreće i rasprave oko njene kupovine pucao joj u grudi i ruku. Na svu sreću beba je u ovoj pucnjavi ostala nepovređena, dok je Teodora bila teško povređena. MIsleći da je ubio svoju suprugu Dragoslav je počeo da beži, zanjim je pojurila policija. Kada je to Dragoslav video odjednom je stao i pucao sebi u glavu iz revolvera za kojeg on nije imao dozvolu i kojeg je verovatno kupio da bi mogao da usmrti svoju suprugu. Teodori su nakon toga konstantovali teške povrede u vidu preloma grudnog koša i prostrelnim ranama grudnog koša, prostrelnom ranom ruke sa prelomom. Ona je došla u svesti  i uspela je komunicirat sa lekarima. Odmah nakon ovog slučaja bebu jedanestomesečnu preuzela je njena baba koja je sa njim upućena u bolnicu u Tiršovoj. Beba nije zadobila nikakve povrede i puštena je kući sa svojom babom.