Pronađeni leševi u Surčinu. Trostruko ubistvo koje je počino Jovanović sa svojim pomagačima

  • Admin
  • June 18, 2019
  • Comments Off on Pronađeni leševi u Surčinu. Trostruko ubistvo koje je počino Jovanović sa svojim pomagačima

Pronađena su tri mrtva tela oko ponoći iza Tržnog centra u Surčinu, policija sumnja da je ovo ubistvo počinio Jovanović koji je već odvano poznato policiji zajedno sa njeogim pomagateljima, u nastavku teksta imata zasada sve poznate detalje:

 

U septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu polcija je uspela da izvuče nešto malo prije ponoći tri leša. Za ovo trostruko ubistvo osumnjičen je Dragoslav Jovanović, a tri osobe su uhapšene zbog pomaganja. Zasada su uhapšeni muškarci sa incijalima M. S. 1988 zbog sumnje da je izvršio krivično delo odnosn teško ubistvo u saizvršlilaštvu , L.D. (1997) teško ubistvo pomaganjem i N.Č. (1999) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Podsesćamo vas da su tela muškarac Neđe Š.njegove majke Darinke Š. i njegove tetke Milije P. pronađena šinoć oko 23 časova u jednoj septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji inače pripada Ljubomiru Jovanoviću ocu osumnjičenog Dragoslava. Njihov nestanak je bio prijavljen joo 10. Juna. Inače je Jovanović izvršio samouistvo nakon što je u Bloku 45 u Beogradu, 10 juna nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović. pred njenim jedanestomešečnim detetom koja je u tom trenutku bila u kolicima. Jovanović i njegovi pomagači su zasada u pritovru na 48 časova, osumnjičeni su za ovo trostruko ubistvo. Policija je ove leševe pronašla u septičkoj jami oko ponoći.