Premijer Luxemburga Gzavije Betel je zajedno sa svojim suprugom Gotje Destenejm ovih dana ugostio premijerku Srbije Anu Brnabić koja je bila u društvu svoje partnerke, doktorice Milice Đurić, a mnogi mediji su se naprosto utrkivali koji će prije od njih da objavi njihove ekskluzivne zajedničke fotografije.

Ovo je na neki način bila i prva fotografija u javnosti premijerke Srbije i njene partnerke otkako su postali roditeljima, a Milica Đurić je inače uvijek bila poznata kao žena koja ima istančani modni stil, pa je tako i tokom ove službene posjete njene drage bila na visini zadatka kada je njena odjevna kombinacija u pitanju. Milica je za ovu posjetu izabrala zaista jednostavnu ali i veoma efektnu kombinaciju, ali je mnogima upao u oči njen fenomenalni tranč mantil, koji je modni hit danas u svijetu i bez njega se ova jesen neće moći ni zamisliti.

Mnogima je bilo i interesantno da je Milica za sebe izabrala trenč mantil u sivo maslinastoj boji, i da je izbjegla da na sebi nosi mantil u klasičnoj, bež boji, a to je dokaz da Milica zaista prati modu, jer maslinasta boja je ove godine po preporukama mnogih modnih kreatora, boja ove jeseni.

Poznato je da se Milica prije nekoliko mjeseci ostvarila i kao majka nakon što je rodila dječaka putem vještačke oplodnje, a to je bila i velika želja njene partnere, premijerke Srbije i mada obje žele da sačuvaju privatnost svoga porodičnog života, mnoge interesuje kako je sve to pravno regulisano u njihovoj vezi, jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, kao i o pravima partnera unutar takvih zajednica.