Slađana Đorđević Bucka postala je poznata u medijima zahvaljujući učestvovanju u muzičkom talent šou programu Zvezde Granda 2007. godine, kada je ovo takmičenje doživjelo svoj najveći uspjeh.

Slađana je neko vrijeme bila vrlo popularna nakon što je učestvovala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2007. godine. Niko nije Slađani mogao osporiti talenat tokom njenog nastupanja u takmičenju, ali su joj prigovarali mnogi članovi žirija da bi trebala poraditi na svom fizičkom izgledu, budući da je tada imala znatan višak kilograma.

Bucka je riješila smršati nakon 12 godina i dotjerati svoju figuru, pa je uspjela da skine 33 kilograma i danas se može reći da izgleda bolje nego ikad. Mnogi su joj na račun izgleda uputili brojne komplimente i složni su da izgleda neprepoznatljivo. Inače, nakon što je raskinula ugovor s Grandom, Slađana se odlučila vratiti frizeraju i uložila je svu ušteđevinu u vlastiti frizerski salon koji je otvorila u Filmskom gradu.

Ona je tako od raskida ugovora sa Grandom riješila da joj komponovanje i pjevanje postanu hobi i da se vrati svom zanatu. Nudila je u početku svoje usluge po kućama, sve dok nije uspjela da prikupi dovoljno novca kako bi otvorila frizerski salon. -Budući da se njene frizure dopadaju mnogima, kako ne bi sjedila prekrštenih ruku dok je čekala na otvaranje njenog frizerskog salona, Bucka je riješila da po kućama šiša – otkrio je svojevremeno izvor blizak pjevačici.

Nesuđena zvezda granda riješila je tako u svoj frizerski salon uložiti svu ušteđevinu, dok je zamolila za pomoć i bivšeg partnera, pjevača Damira Handanovića.