Kada su žene u pitanju i njihovo zdravlje, opšte je poznato da one dosta često moraju da rade neke posebne pretrage i preglede, posebno kada su njihove grudi i intimni dijelovi u pitanju, a mnogim ženama, a one to iskreno priznaju, jako teško padaju takve posjete ljekarima, mada su sve one svjesne da su im takvi pregledi prijeko potrebni.

Većina žena kažu da su im posjete ginekolozima jako stresne, te da se ne osjećaju niti malo lagodno i opušteno u tim situacijama, te da jedva čekaju da pregled prođe, i mnoge od njih dosta često gledaju da takve preglede rade što rjeđe.

Ipak, ako već idemo na takve vrste pregleda i kontrola, onda treba da znamo i kako da se ponašamo u takvim situacijama da ne dovodimo ni sebe, ali ni ljekare i medicinsko osoblje u nezgodne situacije. Prije svega tu se misli na ličnu higijenu, jer se ne može svakakav ni doći na takav pregled i neki se dijelovi tijela trebaju posebno pripremiti kada je higijena u pitanju

Mada ima i onih žena koje na ove preglede gledaju sasvim opušteno, ali je djevojka sa ovoga snimka kojeg dijelimo sa vama sve to shvatila i previše opušteno, pa je ona kada je krenuo njen ginekološki pregled radila nešto, na šta su mnogi ostali frapirani jer smatraju da je to pomalo i nepristojno

Ova djevojka je naime uzela telefon i dok je ginekološki pregled trajao, ona je igrala igrice. Možda je ovo i dobar način za opuštanje, ali je ipak pomalo bezobzirno, jer svako od nas treba da ostavi svoje telefone sa strane kada su ovakve stvari u pitanju.

Snimak ovoga pregleda pogledajte OVDJE

 

Preporučujemo
Loading..