Sunovrat velike Youtuberske zvijezde Baka Praseta: Poslije njegove velke popularnosti uslijedo je veliki pad

  • Admin
  • July 12, 2019
  • Comments Off on Sunovrat velike Youtuberske zvijezde Baka Praseta: Poslije njegove velke popularnosti uslijedo je veliki pad

Tako je njegova pjesma koja kada je nju objavio “Baka Prase” dostigla trending prvi u gotovo svim zemljama, ali je ona na kraju blokirana zbog autorskih prava, barem tako stoji na Jutjubu. Jutjuber Bogdan Ilić, koji je svima poznatiji kao Baka Prase, prije samo nekoliko dana je objavio svoj sing koji je jako brzo sakpuio gotovo tri milione preglede i bio prvi u trendngu po slušanosi gotovo na cijelom balkanu.

Ali ipak je ova pjesma na kraju ukinuta, odnosno nije više dostupna, zbog toga što se u pjesmi koriste dijelovi pjesme Pure Waer pjevača Migosa i di džeja Mastarda. Tako je ta pjesma blokirana zbog autorskih prava, kao što je i napisano na Youtubu. -Aj što mi smetaju naši, ali i strani. Konstanto neke prepreke i izazovi pred mene, al ono… Valjda se stime postaje sve jače. Guramo jako i samo pravo, neće mene ništa zaustaviti dok je uz mene moja institucia- napisao je Bogdan na instagramu.