Svi znamo ko je Anabela Atijas, a pogledajte ko je njezina sestra i čime se ona zapravo bavi, svi i nju znate

  • Admin
  • July 13, 2019
  • Comments Off on Svi znamo ko je Anabela Atijas, a pogledajte ko je njezina sestra i čime se ona zapravo bavi, svi i nju znate

Poznata pjevačica koja se zove Anabela Atijas više je odve decenije uspješno gradila jednu pjevačku karijeru u Srbiji, ali ona nije jedina zvijezda u svojoj porodici. Anabela koja potiče iz mjesta Goražde ima jednu roženu sestru koja se zove Aidu Bukvu, i koja je također poznata glumica u Bosni i Hercegovini, dok je Anabelin otac Ahmend nakon svog razvoda od njegove majke ponovo se oženio i sa drugom ženom onda dobio Aidu.

Aida i Anabela su potpuno dva različita svijeta. Aida ne voli jednostavno da se mnogo pojavljuje u medijima i ne iznosi svoj privatni život u javnost.Aida Bukva igrala je u mnogim predstavama, a postala je poznata nakon uloge u seriji “Se*s i selo”.Aida je jednom prilikom govorila da je u dobrim odnosima sa sestrom Anabelom.Mislim da kao žene razumijemo jedna drugu. Ako smo imale neka neslaganja, oko principa, bilo je zbog toga što je za glumca važno da je načitan, pametan– govorila je Aida.